CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod
10. ročník Stráneckého běhu - článek a foto Tisk E-mail

Pavel Mráček st. napsal:

INFO k 10. ročníku

Fotografie z běhu p. Luboše Šváchy (796x)

Výsledky běhu 2020 v pdf souboru

Stránka 4. 7. 2020

Ve Stránce se konal jubilejní 10. ročník Stráneckého běhu.

Krátce po poledni byla zahájená prezence chodců, Cvrčků a běžců. Ve čtvrt na dvě pan starosta obce Stránka Štefan Dvorščík svým proslovem zahájil 10. ročník Stráneckého běhu.

Poté následovalo poděkování sponzorům od hlavního pořadatele, který jim předal upomínkový předmět.

Sponzoři Stráneckého běhu jsou: OÚ Stránka, 1. zemědělská a.s. Chorušice, OMA, Jaroslava Kloudová, Ála Oupická, Linda Bartošová, Hanka a Miroslav.

V půl druhé byl odstartován Stránecký pochod. Pak následoval start CVRČKŮ na 100 metrů a 400 metrů. Ve čtrnáct hodin byl odstartován hlavní závod na 5 400 metrů, kterého se zúčastnilo 27 běžkyň a 35 běžců. Téměř po celé trati se povzbuzovalo, ale nejvíce se fandilo při doběhu závodníků do cíle. Po doběhu všech závodníků se účastníci přemístili na sportovní hřiště.

O začátek kulturního programu se postaral náčelník Luigi Cocottů Petr Valda, který předal všem zúčastněným běžcům text stránecké hymny a požádal je o zpěv v doprovodu hudby, kterou měl nahranou. Text a hudbu složil pan Vlastimil Čáp.

Program pokračoval vyhlášení CVRČKŮ na 100 metrů a 400 metrů. Každý CVRČEK obdržel keramickou medaili, diplom a tašku v které byly upomínkové předměty. Při příchodu pořadatelek na sportovní hřiště, hlavní pořadatel poděkoval a předal upomínkovou medaili všem pořadatelům Stráneckého běhu. Jsou to. Jaroslava Kloudová, Markétka Bártová, Hanka Zámečníková, Jituš Kalivodová, Janička Kloudová, Markétka Palkosková, Hanka Nečasová, Janička Plašilová, Vlastinka Mráčková, Štefan Dvorščík a Lukáš Paluska.

Pak následovalo vyhlášení a předání upomínkových pohárů v kategorií žen a mužů. O ukončení 10. ročníku Stráneckého běhu se svým závěrečným proslovem postaral pan starosta Štefan Dvorščík.

hlavní pořadatel a organizátor - Pavel Mráček st.

Aktualizováno ( Středa, 22 červenec 2020 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement