CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod arrow Fotogalerie arrow 2012 - 2. Stránecký běh
2012 - 2. Stránecký běh Tisk E-mail

Za chladného a proměnlivého počasí se v sobotu 7. 4. 2012 uskutečnil 2. ročník Stráneckého běhu. Hlavním organizátorem a pořadatelem byl opět pan Pavel Mráček st., kterému vydatně pomáhaly jeho spřízněné duše. Letos se závody rozrostly v přebory Mšenska v silničním běhu. Dostavilo se také několik běžců a běžkyň z větších dálek, a tak se na startu sešlo 34 závodníků a závodnic.

Výsledková listina 2012 v pdf

Po startu hlavního běhu dospělých si také své běžecké dovednosti vyzkoušely děti, a svým snažením divákům zkrátily čekání na běžce. Čekání ale nebylo dlouhé, protože již po 15 minutách vybíhali nejrychlejší z lesa k závěrečnému finiši z celkových 5400 m trati.

Letošní časy běžců byly o poznání rychlejší a padly také traťové rekordy mužů i žen - nyní Michal Michálek časem 19:08 a Linda Bartošová za 26:11.

K závěrečnému ceremoniálu se všichni zúčastnění přesunuli do stránecké hospody, kde všichni obdrželi z rukou pana Mráčka, pana starosty a paní místostarostky diplomy a drobné upomínkové předměty. Pro nejlepší byly připraveny stupně vítězů, medaile a krásné poháry.

Těšíme se na 3. ročník - Běhu zdar!

Propozice a výsledky 2. ročníku Stráneckého běhu 2012

Velké množství fotografií z alba p. Petra Gála na rajce.net (923 snímků)

Další FOTO na rajce.net (112 snímků), album pana Lukáše Palusky a ještě 71 snímků

Vzpomínka na 1. ročník Stráneckého běhu 2011

Aktualizováno ( Středa, 11 duben 2012 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement